VEGA VA

Sdružení VEGA VA

Vzhledem k tomu, že hledáme dotace ( ZATÍM BEZVÝSLEDNĚ)na možnost výukových materiálů a programů,pozastavujeme výukovou a poradenskou činnost. Můžeme zaučit spousty nezaměstnaných a dát jim kvalitní práci , nemáme však prostředky na tento projekt.
O nás z minulosti:

VEGA VA se věnovala více než 20 let výzkumu problémů s páteří a problematikou neplodnosti,(zúčastněni byli různé profese a i velká část lékařů )se spoustou poznání přírodní léčby a má tyto problémy zvládnuté, vytvořené nejpřijatelnější a nejpřirozenější způsoby léčby s možností naučit tyto metody i samotné pacienty. Nabízíme i spoustu bylinných atestovaných a vyzkoušených receptur na očistu těla.

Nabízíme pro muže i ženy v jakémkoli věku jednoduché semináře na cvičení, jednoduché výukové semináře a techniky nápravy pánve, meziobratlových plotének, masáž maminek v těhotenství- učí se tatínek. I bez zatím jakýchkoli dotací je zájemců na cvičení a jednoduché ukázkové semináře dost. A cvičitelů také. Bude-li na toto vše sponzor, rádi bychom naše zkušenosti předali rychleji a kvalitně dál formou i malých rehabilitačních center bez zásahu dnešního zdravotnictví s kvalitně proškolenými pracovníky na vysoké úrovni, zodpovědné za práci, mající k této práci vztah, mohou být i z řad nevidomých. Lehce tyto metody zvládají. Jsme schopni projekt, který máme, jen uskutečnit za určitých podmínek.Vždyť je toto aktuální téma - až 90 % lidí i mladých nemá záda v pořádku a tím ani zdraví celkově. Kurzy a masáže mají cenu do stovek Kč, zanedbaná záda a potíže mohou dojít k operaci a ta stojí nejen čas pacienta, ale je vzhledem ke státu s mnohem vyšší hodnotě, navíc mnohdy není bez následků.

Komplexní program by měl být zaváděn do rehabilitačních soukromých center, lázeňských domů, rekreačních zařízení, hotelů. Programy jsou zaměřeny na nápravy pánve, meziobratlových plotének, lymfatický systém, problémy s páteří, onemocnění svalů, řešení problematiky neplodnosti mužů i žen. V této oblasti máme velmi vysokou úspěšnost, je však nutná spolupráce obou partnerů. Léčba dále pokračuje od cvičení, přes masáže nastávající maminky až do porodu. Při masáži se leží na boku a provádí ji výhradně zaškolený pracovník, nebo předem proškolený partner. Celkově netrvá masáž déle než hodinu. Tímto se zamezuje křížovým bolestem před porodem a zlehčuje se celkový průběh porodu. Poradna je vhodná i pro bezproblémový průběh těhotenství a zdravý vývoj miminka a jako příprava na porod bez problémů (cviky při porodu, bylinky proti krvácení, na dobrou činnost tvorby mléka, na krvinky atd).

Co je naši prioritou?

Jak vyplývá z výsledků práce na výzkumu problémů páteře, jsme odborníci na nápravu pánve, meziobratlových plotének, a to od určení příčíny potíží po úplnou nápravu. Naše výsledky jsou cca100%. Metody jsou jednoduché a finančně nenáročné a zároveň velmi příjemné pro pacienta. U každého klienta je nutná prohlídka páteře, zhodnocení problémů, které bude nutné řešit a zároveň i zjištění jakou cestou a proč tento problém nastal. Stejný postup je užíván i v případě neplodnosti, kdy dochází ke stanovení příčiny a následnému určení vhodné léčby, a to jak v případě ženské, tak i mužské neplodnosti.Viz kontakty.

Řešení problémů neplodnosti nabízíme výhradně přírodní cestou - rehabilitačním cvičením, speciálními odblokovacími masážemi, nápravou pánve. Pro zlepšení či upravení hormonální činnosti doporučujeme bylinné čaje(nejsou vhodné pro každého). Pomocí kineziologie lze provést velmi přesnou diagnostiku, ale také navrhnout vhodné řešení problémů neplodnosti. Tato metoda je vhodná pro ženy i muže. Jsme ve spolupráci s lékaři.

V neposlední řadě si k výše uvedené tematice můžete zakoupit knihy, DVD a videokazety. Ke každému semináři jsou k dispozici skripta.