cvicenibylinkymasaze.cz - videa

TYTO NOVÉ STRÁNKY - cvicenibylinkymasaze.cz - JSOU POKRAČOVÁNÍM TĚCHTO STRÁNEK, JSOU TAM DANÉ I VIDEA, KOUSKY KNIH NA VÝUKY, LZE SE UČIT I PODLE NICH, KDE SI TAKÉ MŮŽETE DIAGNOSTIKOVAT PÁTEŘ, ZDRAVOTNÍ POTÍŽE A POKUD O VŠE MÁTE ZÁJEM A TAKÉ O VÝUKY, MÁTE JE TAM TAKÉ NAPSANÉ, NA VIDEU SI LZE PUSTIT I VÝUKU SPECIÁLNÍCH ODBLOKOVACÍCH MASÁŽÍ NA VŠECHNY DEFORMACE PÁTEŘE,BYLINKY - AŤ JSOU TO BYLINKY A VÝROBKY Z NICH, TAKÉ CVIČENÍ, KDE ZJISTÍTE TÉMĚŘ ZA CHVÍLI, CO MÁTE SE ZÁDY A TAKÉ SI JE MŮŽETE NAPRAVIT - LZE NAPRAVIT I JEN CVIČENÍM, DLE VIDEÍ A KNIH, DIAGNOSTIKU TĚLA DLE AKUPUNKTURNÍCH DRAH DLE KNIHY A TAKÉ SI LZE UDĚLAT ZÁKLADNÍ VÝUKU MASÁŽÍ A LZE I VŠE KONZULTOVAT SE MNOU NA SKYPE: Věra Volná - VŠE JSOU VELMI SILNÉ A POMOCNÉ MATERIÁLY PRO RODINY I JEDNOTLIVCE, KTERÉ TU BUDOU POTŘEBA VŽDY! NA STRÁNKÁCH JE I ESHOP NA SKRIPTA, KNIHY.

YouTube: cvičení Věry Volné

Důležitost je přihlásit se na nových stránkách a napsat o co máte zájem, na knihy a výuky máte vše levnější až o třetinu ceny. Viz nadepsaná přihláška na vyplnění. Tu si stáhnete, vyplníte a zašlete zpět na email: vegava@centrum.cz nebo: volnavera@seznam.cz

Videa a části skript jsou také již i na nových stránkách, lze si stránku i přeložit, je zde i překladač. www.cvicenibylinkymasaze.cz Každý odborník na podobné výuky může se přihlásit a spolupracovat i z domu. K tomu bude portál na komunikace. Jinak si můžete na YouTube otevřít nejen cvičení, máte i zpracovanou masáž zad a břicha, ale i výrobu olejů na masáže.

Videa jsou i na YouTube: cvičení Věry Volné

Co je již k vidění? Zadejte si jakýkoli program, podívejte se, co potřebujete a nastudujte jej pro sebe či svoji rodinu. Vše si lze na nových stránkách přeložit a také dát na kopírku.

Pokud máte zájem vědět, co je to za cvičení s Barbie, cvičila jsem je poslední roky bolavým lidem se zády na dálku, telefonem, po Skype.

Většina lidí co byli potřební, byla ležící a musela ale rychle do práce. Tak jsem vymyslela tato jednoduchá, ale napravující cvičení, kde se necvičí páteří, ale končetinami, ono to fungovalo, avšak hlavně muži chtěli záznam, nerozuměli co je to rozpažení atd. tak je na světě kniha a dané video. Jenže - bydlím na konci světa a nemám zde nikoho, kdo by mně cvičil a já natáčela zcela sama- tak jsem pořídila panenku Barbie a většinu cviků se tudíž dělá se cvičící panenkou, ale je tam můj hlas tak, jak jsem odcvičila s ležícími lidmi. Ti, až na jednu všichni šli do práce za 3 dny! Nesmí se cvičit tahem dlouho, ale cvičí se i 3 x denně po chvilkách. Vedla jsem je telefonem. Vymýšlela jsem, až jsem tedy vymyslela oněch deset cviků - odcvičilo je hodně lidí a moc si chválili, že nemusí nikam dojíždět. Tak je kniha a video s deseti cviky na světě. Doporučuji si vzít na dovolenou, pro případ že vás budou bolet záda. Napište mi výsledky, budou i pro druhé. Všichni, co odcvičili byli celkově zdravější.