Hledáme sponzory...

Jen úvaha o sponzorství:

Aktuálně:

Každý větší podnik by mohl mít zdravé a bezproblémové zaměstnance - masáže, napravující a vyrovnávající páteř jsou dílem třicetiletého výzkumu a také jsou velmi jednoduché a nepoškozující. Lze pro podnik zaučit i nevidomé maséry, mírně postižené i se slabší vadou sluchu. Jen udělat pro tuto práci někde v podniku prostor. Nabídnout lidem, co se vyučí tyto druhy masáží -možnost pracovat - všichni jsou dobře zaučení, jsou vynikající maséři a umí svoji práci dobře.
Masáže jsou vynikající, blahodárné a s daným cvičením již každý přestane mít i dlouhodobé potíže s páteří, potíže i u starších ročníků také již nemusí být. Pro sedavé zaměstnání lidem i mladším tyto nejen pomohou, ale nastálo se každý klient může seznámit do hloubky s vlastním problémem, sám pochopí techniky, jak si se zády vtom či onom problému sám v každém případě poradit. Jednoduše, lehce, bez možnosti poškození!

Jedna možnost je maséra zaměstnat, druhá je pomoci dát i se starého podniku, kde je volný prostor dát tento prostor a pomoci dotvořit masérnu . středisko pro maséry s levným nájmem.

Máte- li finance a můžete dát do dobré věci:

Jak se o nás dozví ostatní? Pomoci dát na Tvorbou měsíčního časopisu.

Každý nemůže absolvovat kurz s časových důvodů(maminky na mateřské), lze utvořit filmový záznam s výukou, na hodiny s lektorem by každý přijde již na opakování. Filmový výukový dokument - nemáme k tomuto také prostředky. Také by byl potřeba sponzor.

Zatím vše se investuje vlastními zdroji. Cesta k pomoci nezaměstnaným je velmi pomalá, přitom velmi potřebná co nejdříve.
Můžete -li pomoci na zařízení takového střediska? Moc děkuji. I za ty, kteří by mohli mít práci.Tito i Vás mohou masírovat, s Vámi cvičit atd.
Hledáme sponzory na jakoukoli pomoc. Nejde jen o dary,každý potřebuje napravit páteř,jako autorka těchto stránek a jako cvičitelka perfektní vyzkoušené sestavy na páteř a také nenáročné na zvládnutí I v jakémkoli věku, mohu cvičení absolvovat ve Vaši firmě pro Vaše zaměstnance.Nejen již já, ale i moji žáci. Jsou již po celé ČR. Naučením těchto jednoduchých sestav určitě již nikoho záda bolet nebudou ani do budoucna. Dnes mají jen asi tři lidi ze sta záda v pořádku. Za korunky ze cvičení, můžeme mít na tyto pomocné materiály pro veřejnost- knihy, skripta, DVD. Potřebujeme peníze na korektury také je potřeba počítat s reklamou-formou vydáním vlastního měsíčníku, kde by se o celém projektu a možnosti pracovat dozvěděli všichni lidé. Cvičení napravuje dětem skoliózy, narovnává záda i veškeré potíže s tím spojené a to na stálo. Každý již ví a zná nejen proč má potíže, ale i jak je odstranit!
Výzkum i projekt, který jsme měli je nyní zastaven, zůstala spousta cenných materiálů- jen pro zajímavost:
Co lze dostat a je již zcela zpracované?
Skripta a DVD na základní cvičení na nápravu páteře lze si kdykoli objednat, skripta - jsou zaměřeny na nápravu pánve, meziobratlových plotének, skoliózu páteře - vše pro širokou veřejnost - tyto sestavy se cvičí s úspěchem již mnoho let.
Skripta -čtyři části na výuku masáží,
skripta-čtyři části kineziologie.

Z minulosti...

...spolupráce s lékaři z neurologie.
Ze sta pacientů před operací meziobratlových plotének nemusel, díky ucelenému cvičení a jemné nápravě páteře masáží , podstoupit operaci ani jediný pacient. To vše ve velmi krátké době a za dozoru lékařů. Takto vypadala spolupráce terapeutů sdružení VEGA VA s lékaři před více než 10 lety. A problémů se zády je stále více.