Onkologie - zkušenosti

Měla jsem seminář asi s 20 pacienty s onkologie První, co jsem udělala jsem jim dala lístečky aby napsali, proč mají nebo měli tuto nemoc. Mimo dvou účastníků jsem měla popsané lístečky že následkem stresu.

Já mám velmi mnoho lehce vyléčených onkologických potíží na párových orgánech a jen tím, že každý, kdo měl problém a udělal to, že denně cvičil cviky na vyrovnání páteře a pil čistící čaje, jedl lehce stravitelné jídlo Vhodné jsou i tělové svíce.Dávat na místo postižení. Důležité je chodit. A chodit alespoň 3 km denně. A dýchat! Sledování lékařem. Samozřejmě. Pokud se nepodaří do 1-2 měsíců tato léčba, je již pacient jen veden na onkologii.

Bylinky na stres-můj hodně starý osvědčený recept: meduňka, třezalka, černý bez květ, lípa květ, divizna, vrba -list, čekanka kořen,dobromysl.Vše stejným dílem smíchat. Dávám tento čaj - neboli doporučuji a jsou dobré výsledky na přechozené nemoci, zlepšení spaní, vyčistí ledviny. Čaj se užívá navečer, kolem páté hodiny pijeme půl litru čaje po douškách. Je velmi dobrý. Tělové svíce tvorbu jakékoli neřesti v těle zastavují. Vícekráte jsem měla paní i s velkým nádorem, dva měsíce dávaly svíce na postižené místo, a operace byly velmi lehké, co jsem měla poslední paní s velkým nádorem, byl odebraný laparoskopií, jen dva dny nemocnice a více potíže neměla a ani dodnes nemá, vše již udržuje. Posunutá pánev zapřičiní otoky v břišní dutině a i velké nesrovnalosti toku energie v těle, napravením páteře a uvolněním břišní dutiny velmi jemnou automasáží vše negativní mizí.

MMS- užívání je sice někdy nutné, ale může zcela odbourat slinivku břišní, umřela mi po tomhle kamarádka. Bylo jí 45 roků.

Shrnutím - příčiny tvorby onkologických potíží:

nevyrovnanost životní, partnerská, pracovní, rodinná, státu.

Stálá honička doma i v práci, stálé nestíhání.

Špatné jídlo, alkohol aj.

Nevyslyšení druhých při potížích.

Ztráta životní síly.

Prokletí.

Záněty v těle, ty vznikají stagnací s ponižování, týrání ať doma či státu.Sama jsem takto strašnou formu zažila,státní formy - vyhnali mne z domu, že dokud nebudu mít kulaté razítko a projekt na obyčejné opravy , na které to být nemuselo, dva roky jsem byla bezdomovec a stálo mne to více než 100000 Kč. Musela jsem vzít pronájem a mít uskladněné věci u kamarádky. Na opravy domu nic nezbylo,

Tam je potřeba nutně udělat kineziologie - proč se to děje atd. Léky nepomohou.I na ponížení státu - záněty se může umřít, tělo je jakoby strnulé, vnitřně nehybné, bez pomoci s ponižováním a vydíráním.

Stres.
Posunutá pánev, neprůtočnost lymfy, zablokované tělo.
Záněty v těle -ty se vytvoří stagnací- tělo nemá co by potřebovalo, dlouho se o něco snaží
Nepravidelný výdej a příjem.
Geomálie v domě, bytě. Viz jednotlivou stať.