Bylinky na páteř, chodíme na bylinky

JEN INFORMACE PRO BYLINKÁŘE VŠEOBECNĚ.

Máte zájem se mnou chodit na bylinky? Chodí se od jara do podzimu. Kdo má zájem cvičit venku, tak si lze i za dvě hodiny denně a tři dny napravit záda a nasbírat si co potřebujete za bylinky či co je v danou roční dobu. Nejen chození na bylinky, cvičení, ale i poznávání přírody a všeho, co v ní je.

Na vše mám průvodce: CVIČENÍ NA PÁTEŘ a ještě dvě knihy SBĚR BYLINEK. Najdete je i na mých stránkách www.moje-bylinky.estranky.cz Knihy si každý bere s sebou na vycházky do lesů a luk a poznává, co lze sbírat a co nelze.

Často dostávám otázku, co je za bylinky na zlepšení činnosti páteře. Zkoušené a i chutné dle mých letitých zkušeností jsou v dané knize " Cvičení na páteř "

Ale každý má jiné potíže zad a potřebuje odlišné bylinky, to nikomu po emailu nevysvětlím. Bylinky lze dát až po tom, co si udělám diagnostiku a od čeho páteř špatná je. Diagnostika se dělá i tím, že dávám po telefonu jen otázky s dotazem na upřesnění potíží. Od starostí? Od infekčních nemocí? Od špatné stravy? Od strhání těla zvedáním těžkých břemen? Atd. Víte proč to máte? Potom mohu dát bylinky jen na to, co opravdu potřebujete. I z dané knihy. Tu posílám po emailu.

VŽDY JE DOBRÉ: nastrouhat čerstvý kostival a udělat placku, natřít záda olejem a placku na noc přiložit, tělo samozřejmě ovázat, aby placka nespadla. Týden takto dávat. Šípky čerstvě natrhané dáme do oleje, necháme za oknem nějakou dobu- týden, dva, max. tři, dáme do lednice. Při potřebě rozmixujeme část na kaši, dáme na ubrousek a na bolavá záda, koleno, kloub. Pomohou většinou rychle.

Výuka bylinek je chozením po loukách, jsou nejen semináře, ale i dvě knihy podle kterých se učíte nejen jak bylinka vypadá, ale i jak se ošetřuje a na co je k použití. Co je jedovaté a trhat nesmíte, nebo je chráněné, trhat také nesmíte! Knihy se používají na seminářích na výuku a chození na bylinky dle domluvy. Přeposílají se za autorská práva a režii.

Na čaje mám receptury čajů na páteř- atestovaných čajů i v knize na " Cvičení na páteř ", zasílám za autorská práva. Kniha je zpracovaná profesionálně, ke knize je i DVD.

Dobrý je i čaj na uvolnění spazmů:
Černý bez květ, meduňka, divizna, třezalka, dobromysl, lípa květ, světlík, sedmikráska, vrba-list.
Spoustu návodů na bylinky i masti - ty děláme v hodinách cvičení - máte na stránkách MOJE-BYLINKY.estranky.cz

Je program chození na bylinky: nejdříve musí každý nastudovat alespoň 10 bylinek na dobu sběru. Chodí se po loukách, trhají se bylinky, povídá se. Počet na tento kurz není pro více než 4 účastníky. Na cvičení pokud nemáte žádnou hodinu odcvičenou doporučuji knihu a řádně pročíst - cvičit jen cviky které zvládnete. V knize je spousta rad a informací kolem páteře a skoliózy páteře.