Lávové kameny

Výuka masáží s lávovými kameny:

Lávové kameny seženete i s ohřevnými nádobami na www.medhelp-shop.cz
E-mail: obchod@medhelp.cz
telefon: 603181759, 777155876
Prodejci v Brně: www.svetluska.cz-obchody bylin, koření.

Kurz je především ukázkový, na výuku by měl mít již každý ohřevovou nádobu- je cenově od 1 600 Kč, cca 25-40 kamenů tak nějak tvarované do dlaně. Kameny lze přiobjdnat k ohřevové nádobě, jeden kámen je cca za 100 Kč. Nejen je předvedena masáž, ale všechny možnosti, jak lze léčit kameny a co je vše potřeba, aby kameny zachovaly všechny hodnoty k léčbě. Jaké kameny si máte nasbírat a kde. Lze se přihlásit i na masáž celého těla teplými kameny s masáží šlapek a rukou., Doba trvání ukázkové masáže se počítá na dvě hodiny, výuka na certifikát až 8 hodin..

Koná se po přihlášení alespoň dvou absolventů. Nutné mít kameny zakoupené či najité v přírodě, ale svoje! Výuka je v Brně střed v areálu solné jeskyně na Orlí ulici, Jánské 12, Bílovicích nad Svitavou nebo dle domluvy i u Vás v masérně. Cena je stanovena dle ceníku a počtu uchazečů.

Zájemci hlaste se na email: albir@seznam.cz

Pozor! nesmí masírovat absolventi, co mají kožní potíže, ne vyléčenou chřipku či jakoukoli nemoc. Je možné roznesení na další části těla! Proto musí být masér absolvent zcela zdravý!

Masážní kameny všeobecně:

Dodávka kamenů a ohřevových přístrojů je viz MEDIHELP - potřeby pro masáže a rehabilitace.
Používají se buď na samostatnou masáž celého těla-relaxační masáž,nebo jako součást jiných masáží, lymfatické, nápravné, klasické. Používá se od 20 masážních kamenů do 50 masážních kamenů. Na ohřev kamenů jsou nádobky- nositele tepla,
dle počtu kamenů na ohřev. Kameny mají schopnost navodit pacientovi přívod energie, uzdravují. Teplo z těchto kamenů působí velmi pozitivně na nervovou soustavu a látkovou přeměnu.
Vhodné jsou i kamínky nasbírané od moře, ne všechny však nejsou nositelé tepla tak, jako lávové kameny.

Moje zkušenosti:

sama mám kameny na masáže, svoje nasbírané,pokud se mě někdo zeptá odkud jsou, tak říkám- tenhle je z Chorvatska, tenhle je z Rakouska, tenhle ze Španělska atd. Sbírám je s pocitem, že kameny na masáž mají mít podobnou energii s masírovaným člověkem - mají být vždy při jejich správné údržbě vodiče vyrovnané energie- takové kameny léčí, jsou úžasné a mají velmi blahodárný vliv na člověka. Pro každého člověka jsou jiné kameny. Také jeden kámen nejde použít na více lidí denně, já je používám max. na 2 -3 lidi, kameny se vyrovnají do několika hodin, nejlépe na slunci. Lávové kameny léčí méně, jsou však výborné nosiče tepla. Jsou pro ty, kteří mají stálý pocit nedostatku tepla. Efekt není stálý. U mnou nasbíraných kamenů efekt zůstává. Každý by si měl sbírat kameny sám, pokud nepoznáte kvalitu kamenů- lze nakoupit oválné kameny na masáže různé kvality- nechejte si vybrat od odborníka. Špatným, neboli nevhodným kamenem pro daného člověka můžete i poškodit.