Bolí Vás záda? Co s tím?

Co můžete od těchto stránek očekávat?

40 roků moje práce na potížích dětí se skoliózou páteře, různými posuvy pánve dotvořila takto velmi dobrý program pod neziskovkou - VEGA VA o.p.s. bez pomoci státu, na odstranění těchto nemocí cvičením, jemnými masážními technikami, které jinde nenajdete. Pokřivené děti jsou bez pokřivení i bez hrbů- nejsou již hrbáčci! Vše je velmi jemné, jednoduché. Dobré jsou také postupy

Vždy je důležitá prohlídka poškozené páteře, zhodnocení potíží a návrh na odstranění potíží. Těch je nespočet. Lázně, masáž, cvičení, zábaly, napravit psychickou část těla atd.

Cvičení, semináře-viz Nové programy.

Máte zájem se učit vše o svém těle, páteři a naučit se veškeré možnosti velmi jemných nápravných technik- způsobů, jak pomoci sobě, rodině a opravdu vědět, jak to vše s bolavými zády je a co vše dělat, aby nebolely? Tak jste na správném místě.

Bolí vás záda? Co s tím?

Jsou možnosti: buď zajít k lékaři, nebo se pokusit bolest utlumit nějakým lékem,

nebo zajít k léčiteli, masérovi atd. Ale nevíte, zda vás dobře namasíruje.

Jaká je další možnost? No, přece si napravíte dle možnosti záda i zcela sami POD MÝM VEDENÍM, JAKKOLI DLE DOMLUVY!

Každý zde má možnost sám pro sebe se vzdělávat a poznat více i vše kolem zdraví, umět si napravit páteř cvičením, určit podle svalů a páteře velmi přesnou diagnostiku druhému. Sám si kineziologií určit co a proč se děje něco s tělem a jak to odstranit. Prostě celý soubor vědomostí jak tělo funguje a co v poruchách je zapotřebí činit. Vhodné pro maminky a také lidi s povoláním, kde nemohou být jen tak nemocní- sporty, divadlo atd. Opravdu se to dá zvládnout i pro laika- jen mít čas a chuť.

Nejen diagnostiky, ale i také vědět co s potížemi máte dělat, aby nebyly a vše odeznělo co nejdříve.
Toto vše- to -je opravdové poznání i veškerých potíží zad ( napraví-li se páteř, je vždy zdravotních potíží méně než polovina) a také s možností se vše naučit-mít nejen obrovské poznání ale můžete poradit všem kolem - to je cesta i k úspěchu doma a v práci v jakémkoli věku.

Hodiny výuk a seminářů jsou pro účastníky již od čtyř lidí, nejsou finančně ani časově náročné, dá se čas domluvit dle potřeby. Lze se na bližší informace domluvit telefonem-732934315