Proti smogu, těžkým kovům v těle + viry

Časté je dnes: nemohu spát, nemohu dobře dýchat.

Není to stres, ale způsobují to mnohé faktory, jedním z nich je několik chemických sloučenin v plicích, těžké kovy atd.

Chemtrais - je z letadel. Složky látek jsou vyrobené s chemických látek a sloučenin, které nejsou možné běžně rozložit, jsou vytvořené zcela jinou technikou a prochází hmotou.Těmito látkami SYPANÉ jsou místa hlavně měst, jsou v hlíně, kamenech - běžně v zemi,látky chemie prochází zpět ze země až do stratosféry, vzduchem či jídlem se nerozkládají. Na určité těžké kovy je snad bylinka kontryhel, užívá se půl litru denně až tři týdny. Ne déle, ředí krev. Dál: čaj s třezalky tečkované, ta umí určité chemické nežádoucí reakce a těžké kovy rozložit a vyloučit je bez vedlejších faktorů.

Lidem chybí přemírou těžkých kovů i vápník, nutný k rozkladu těchto nežádoucích látek. Jednoduchá bylinka na vápník je sedmikráska. Lze jí dávat i dětem.Dál světlík lékařský,
čekanka kořen, řebříček.

E vitamín s lecitinem- je vhodný v kombinaci s vápníkem na zlepšení činnosti mozku.
Sibiřský Žen šen odbourává velmi rychle nečistoty a nánosy z plic.

Před dvěma roky se kolem 2 února 2018 chemtraizovalo a velmi. Je zajímavé, že látky byly jakoby v jiné soustavě časoprostoru a vše procházelo i domem. Viděla jsem pás jedů jak jdou do kabelky. Potom jsem zjistila, že je někdo napojený na kvítečko- kód na občance. Tudíž musel jít na mně na jisto. Občanku jsem dala mezi kameny do zahrady. Nemohla jsem jí používat, byla zdrojem jedů. Co jsem viděla: chemie, těžké kovy a další zdroje na mně posílané jsou asi přesně nasměrované s informačním systémem, jdou rovnou do nervových vláken a plic. Velmi jsem tenkrát s toho kašlala, nejen já, ale i mnoho známých co jim to bylo děláno.Celkově shrnuto těch mých lidí po Evropě i s moji rodinou, dětmi je mnoho, nikoho nevynechali. Všichni po těchto procesech i vyrážně zestárly, tři zemřely. Dvěma bylo jen padesát, jedné sedmdesát. Všichni zemřely na potíže, co měly nějakou dobu, ale toto vše jen urychlilo. Všichni měly záhadné viry. Objeveno i mně po týdnu LÉKAŘEM několik druhů virů. Ty jsou vždy tam, kde jsou těžké kovy, radony zlomy atd. S plísněma v těle se vše pěkně spojí v bahno. Bahno v lymfatickém systému a plicích. Zánět plic. Jedno zvíře mně na zastavení energie, nefungovala páteř bahno v páteři také zemřelo. Druhé zvíře od té doby nebylo ok, plíce se zmenšovaly až zvíře zemřelo. Tak tomuto svinstvu potom někdo říká Corona vir. A o těžkých kovech nikdo nic neví.A dalším svinstvu, které je souběžné s tímto také ne.Letos při pandemii již nikdo s několika desítek známých nemoc nedostali, přece vše proběhlo v r. 2018! Všichni víme svoje, je to válka mocností, ale někoho dost nerozumného.

Já málem také. Za dva roky je tu opět vir a obrovské ozáření plošně a do toho chemtraizy. Co si o tom mám myslet, když tohle co je nyní v r. 2020 prožili již všichni moji známí před dvěma roky a ne jen v Česku. Kdekoli v EU.