Masáže-kurzy-obecně

MASÁŽE, CVIČENÍ, SEMINÁŘE ČTĚTE DO KONCE

Hlavně byste měli vědět, co vše je Vám nabízeno a proč.

Výzkum, trvající mnoho let až do roku 1990 - kde odborně pracovalo na programu jak bezbolestně napravit skoliózu páteře a podobné úchylky nevyrovnanosti hlavně u dětí na zkouškách, atestech a tvrdé práci se podílelo mnoho odborníků - cca 30 lékařů fyzioterapeutů a masérů, laboratoře a spousta doprovodných programů. Zkoušelo se vše na stovkách lidí, poslaných od lékařů s bolestmi zad, hlavně práce s dětmi. Výsledky velmi dobré u všech, (jediný člověk nemusel jít na operaci nebo další léčbu). Cvičení, speciální jemné nápravné techniky jsou dávno tedy na světě a vyučují se více než 20 roků. Ale vše stárne a nových fyzioterapeutů se zvláštní jemnou technikou s přesnými postupy a bez možnosti poškození klienta je málo. Vše mělo být hrazené zdrav. pokladnou, není zdravotnictví nemá zájem o uzdravení pacienta, ale o pacienty kterým může operovat a dávat jim náhradní kovové díly.

Na více informací je nutné zatelefonovat či osobně se setkat.

Masáže ani nápravy nejsou ani náročné pro fyzioterapeuta. Je však nutné to mít v rukách-nemít je bez citu a dřevěné.

Oproti jen klasickým masážím jsou techniky velmi dobré a šetrné pro klienta i masírujícího.
Základní kurz je cca 80 hodin až 240 hodin - obsahuje v tom celkem 3 certifikáty a 150 hodin výuky v tom je na Akreditované masáže s vysvědčením a možností mít živnost. Kvalitní výuka, kvalitní přístup a jistota masírujících žáků.
Učí se tu nejen masáže, ale znát problémy lidského těla a jaké vlivy mohou být na všechna onemocnění a jaká je jejich spojitost s páteří.
Jsou zdrojem obživy masérů a přílivu značné klientely po absolvování. Práce bez možného poškození klientů i masírujících - nejen znalostí všech odborností a znalostí všech vypsaných druhů masáží. Je to souhra rukou, hlavy a masírujícího s pacientem.
Tyto jsou výjimečné tím, že techniky jsou jemné, nápravné a velmi blahodárné i na zdraví klienta.
Jsem autorem těchto technik a přesných postupů jsem po min, 20-30 letech provádění a zkoušení za spoluúčasti mnohých odborníků stále přesvědčena o výborných technikách, které jsou pouze zde..
Zhruba od roku 1990 byly zkoušky dané zdravotnictvím hotové, bez jediné závady, nebyla však tato technika dodnes zdravotnictvím ČR přijatá.
Dnes pracuje i na jednotlivých částech velká spousta lidí po celé Evropě i dál.
A s velkou positivní odezvou.
Základní kurz je dělený na části, všechny trvají cca 80 hodin, po ukončení však nic dál nekončí, žák se vzdělává dál na jednotlivých částech tak dlouho, dokud vše -veškeré učení neobsáhnete.

TECHNIKY JEN krátce:

a) masáž záda, krk, hlava -jemné techniky,baňky, teplé kameny, lze jej používat i pro kojence, celou rodinu, vhodné pro děti se skoliózou.

b) masáž břicha, krku, obličeje, hlavy,lymfodrenážní technika, baňky-velmi jemná a účinná masážní technika vhodná pro maséry i pro rodinné masáže

c) masážní techniky odblokovací, velmi jemné

e)cvičení na záda -základní počet hodin je deset, pro budoucí cvičitele je zapotřebí hodin více

f) diagnostika pohmatem, podle chůze, kineziologií-velmi přesná a nutná k jakékoli masérské práci.

Doplňující:

g)práce s maminkami co nemohou mít z nějakých důvodů dítě- mnohdy stačí napravit páteř...

Masáž těhotných maminek a příprava na porod - velmi lehké porody, zkušenosti se stovkami maminek. Lze dělat výuku tatínkům - pracují i tatínkové. Dítě má potom v životě velmi dobrý vztah k tátovi. -Zkušenosti a spojení táty s miminkem před porodem je důležité.

h) klasické, sportovní masáže s akreditací MŠMT

I) povídání o bylinkách a jak je využít i na masáže

J) kineziologie se zaměřením na přesnou diagnostiku těla nutné z

Co si vzít s sebou na kurzy:

Sešit, tužku, papírové ubrousky, olej buď samostatně udělaný- viz výroba olejů -stačí dát do skleničky 1 dcl. nebo jen olivový oleje, 2 utěráky,2 ručníky,plachtu,menší deku, přezuvky, teplé pohodlné oblečení, menší mýdlo.
Je potřeba alespoň týden předem zaslat zálohu 1000 Kč, domluvit se na výukových materiálech, posílají se po internetu nebo se obdrží v první výukové hodině.

Pro širokou veřejnost je cvičení sestavené dle knihy, DVD- vše je na nápravu páteře a měli by je absolvovat všichni, co masírují,nejen na udržení kondice při masírování, ale i na další pomoc svým zákazníkům.

Cvičení je vhodné na problémy s pohybovým ústrojí, také je vhodné pro maminky po porodu, srovnání celého těla, svalů, kloubů.Věk nerozhoduje, ženy i muži.

Přihlášky nejlépe telefonem či na email: albir@seznam.cz ,tel. 732 934 315.

Skripta

Skripta na cvičení jsou nové, upravené, lze si je objednat po internetu za 100 Kč.Viz - prodej po internetu.

Skripta KINEZIOLOGIE - doporučuji pro všechny, co pracují s lidmi.
Jsou čtyři části, lze zaslat i po částech jedna část stojí 100 Kč, 4 části 400 Kč.

Kineziologie

Kineziologie není pro každého, je hlavně pro maséry a pro ty, kteří se chtějí chránit před špatnými vlivy klientů a je to práce i na sobě. Lze se skrze ně naučit velmi přesnou diagnostiku těla a odhalit příčiny nemoci. Masér pozná nemoci pacientů, které je jinak nemají odhalené a také je potom nemasírují. Je to velká ochrana maséra i pacienta- nemoc se může masáží roznést do celého těla.

Skripta se mohou posílat i po jednotlivých dílech a jakmile zpracujete první díl, je nutná osobní konzultace na správné pochopení materiálu a opět lze pokračovat druhou částí. Jedna část trvá na naučení či zpracování Kdo má zájem dostat certifikát o absolvování všech cviků dle skript, DVD - cca 10 hodin cvičení (vhodné pro další cvičitele), či si přijít dát jen záda do pořádku, přihlaste se. Kurzy se konají od čtyř účastníků. Jsou o víkendu.

Semináře na masáže jsou pro nové účastníky i pro ty, kteří si přijdou jen opakovat či se masírovat jeden druhého. Zveme jak ženy tak i muže. Masáže jsou příjemné. Donést si s sebou vše dle domluvy předem- ručníky, deku, olej udělaný vlastní, baňky -dostanete v Bricolu Valtice-cca 30 ks, několik - asi pět ploskatých, oválných kamenů-hladkých na masáže. Nutné se přihlásit předem!
www.bricol.cz


Masážní kurz s Akreditací -LZE SE NAHLÁSIT -

Masáže s Akreditací - možností absolvovat oprávnění na Živnost. V každém případě lze ihned po absolvování si tímto získat zákazníky. Kdo máte zájem o kurz masáží, - je víkendový,nenáročný, každých 14 dnů je výuka.Celkový počet hodin je 150. Pracuje se v příjemném prostředí ve středu MĚSTA BRNA -DIVADELNÍ ULICE Č.3, tak, jak se domluvíme dle počtu uchazečů, nebo v Bílovicích nad Svitavou v Mateřském centru Žirafa. Předběžná cena (4 - 10 lidí) za kurz je cca 4 000- 7 500 Kč za kurz.
Sleva je velká pro ty, co mají zdravotní zkoušky-fyziologie, anatomie.
Hodně se naučíte a nejen masírovat, ale i jak mít klientelu, jak zpracovat účty- ekonomickou část, zvládnete i hodně vědět o svém těle jak co funguje atd.
Každý účastník se nejen hodně naučí, ale získá i kladný vztah k této práci.

Kurz masáží s CERTIFIKÁTEM:

Masáže odblokovací, rodinné, pro děti, pro těhotné maminky.
Masáže jsou na skoliózu páteře, vyrovnání pravé a levé strany,jednoduché, jemné, nepoškozující. Masírují se jimi malé děti, maminky, starší lidé -kdokoli jinak bez nemoci a velkého poškození. Napravují také stresy, rozpouští problémy usazené dlouho v těle. Doporučuje se současně se cvičením.

Masáž lávovými kameny

Masáž je bez oleje, nutno přinést dvě plachty a ručník.

Místo konání je dle domluvy.

Tyto dva dny doporučuji nejen masérům, ale i partnerům k použití na domácí masírování. Jemné a nepoškozující účinky působí blahodárně na každého již po absolvování prvního kurzu.

Masáž odblokovacích technik

Je jen pro maséry, schopné pracovat kvalitně a zodpovědně.

Kde se tyto kurzy dělají?

V zimě v Brně a Bílovicích nad Svitavou

Od května do konce září celá oblast Jeseníků- jsem pobytem na chalupě v tomto místě. Chystá se seminář PŘÍMO V JESENÍKU od května 2014, nutné sledovat programy na měsíce.

Pracuje se v předem domluvených místech. Brno, Blansko, Bruntál, Krnov, Jeseník. Za celý výukový čas - cca 80 - 120 výukových hodin lze obdržet certifikát za absolvování. Volné živnosti na ně lze obdržet. Kurz je délkou až do zcela úplného vyučení maséra.

Každý má jiné předpoklady a schopnosti,

  • masáž těhotných maminek- jeden den až tři dny
  • diagnostiky podle páteře - jeden den
  • diagnostiky podle přístroje-jeden den
  • diagnostiky podle kineziologie - tři dny - šest dnů

Denní sazba se pohybuje dle počtu uchazečů od 400-800 Kč na den.K výukám je nutné si zakoupit skripta -po internetu za 100 Kč.

Kosmetika

  • vyučuje zkušená kosmetička s praxí - dva dny výuky
  • lymfodrenáže - vyučuje zkušená masérka a lektorka - základní dva dny výuky

Kurzy jsou velmi kvalitní, hodně se naučíte a dostanete mnoho důležitých rad kolem. Základem jsou masáže, fyziologie, anatomie, jak nepoškodit sebe ani pacienta, zvládnutí základních účtů, jak získat klienty, jak si je udržet a další vědomosti.