Prodej po internetu (skripta)

Je na posílání knih eshop: www.vegava1.cz - mrkněte, co máme za knihy a skripta.

Nejen skripta, ale jsou k dostání i knihy, vše je na vzdělávání, jsou to dvě knihy na výuku bylinek, dvě knihy na celé zpracování všeho na otěhotnění, další je průvodcem již až do porodu. 30 roků zkušenosti a výborné výsledky.

Další knihou je kniha o démonech- jak je vidím svýma očima od dětství a jak s nimi pracuji.

Skripta jsou pouze pro účastníky seminářů.

OBSAH SKRIPT- vše jsou originály vlastní tvorba zpracované odborně a jsou pouze součástí daných seminářů pro účastníky, není součástí veřejného prodeje:

Výuka klasických masáží-I.

Obsah: základní výukový materiál na klasické masáže. Jen pro absolventy.

Jen upozornění na výuku kineziologie!
Kineziologie- skripta jsou především pro ty, kteří pracují s lidmi, v tomto případě maséři. Opět jsou součástí výuk masáží.

Výuka odblokovacích masáží-II. Skripta jsou pouze pro absolventy.Vznikly ve spoluprácj s lékaři.

Obsah: Vše o problémech páteře, svalů, jak je s velkou citlivostí a šetrností dát do pořádku jednoduchými a v žádném případě ne tvrdými metodami, k tomu je ještě přidaná výuka -baňkování, speciální jemné masáže, odblokovací techniky.
Autor: Věra Volná Skripta jsou jen pro absolventy.

Skripta III -Diagnostika podle problémů svalů a akupunkturních drah v místech poruchy. Je velkým pomocníkem v začátcích pro maséry co nemají ještě dostatek praxe s diagnostikami těla.

Lze zasílat i bez kurzů- je pomocníkem i pro každou domácnost.
Autor: Věra Volná

Rehabilitační cvičení - kniha či skripta na jednoduché ale účinné cviky pro každého, mnoho rad a receptů z atestovaných a zkoušených bylinek, je součástí nápravy nejen zad, ale i nemocí s tím spojených pro každý věk. Cvičí se již třicet roků s úspěchem.

Pravidelným cvičením se uzdravilo mnoho lidí a i maminky, co nemohly otěhotnět, nyní mají miminka. A je jich ke dnešnímu dni již mnoho. Jsou určeny pouze na semináře pod dohledem s cvičitelem. Výborná kniha nejen na cvičení. Bez zacvičení s cvičitelem nemá takový význam.Cvičitelé jsou v Brně, Praze, Vyškově, Karlových Varech a jinde.
Autor: Věra Volná

Kineziologie- I díl - IV díl. Vhodnější je prodej každé části osobně s vysvětlením.

Používají se hlavně na upřesnění diagnostiky pro maséry.
Naučíte se více vědět o sobě, příčinách i následcích toho, co se s Vámi, rodinou lidmi kolem děje. Tajemné vám již není a nebude tajemné. Nezoufáte nad každou věcí neřešenou, ale začnete vše přijatelně řešit. Žijete již na vědomé úrovni. Partnerské vztahy - řešení situací atd.

Bylinky nejen na páteř- dvě knihy kde najdete mnoho rad na nemoci páteře.

Výuková skripta na masáže jsou pouze pro ty, kteří dělají kurz.

Kineziologii doporučuji dle těchto zasílaných skript jen lidem, kteří již s tímto pracovali a je jim jasné, jak je mohou správně použít. Kineziologie je i součástí výukových hodin masáží a diagnostik.