Léčivá světla . jen informace

MÁTE ZÁJEM KOUPIT SI NĚJAKÝ DRUH LAMPY?

MÁTE JIŽ KOUPENOU LAMPU A NEVÍTE SI S NÍ RADY?

MÁTE ZÁJEM JEN SI LAMPU VYZKOUŠET A VĚDĚT O NÍ VÍCE? Jak působí?

Praxe a zkušenost - lékařsky ověřené účinky. Lze se více informovat po emailu, telefonu v daný čas dle domluvy.

Doporučuji všem první sezení s odborníkem. Doporučí vám přesný postup pro Vás

Zaučení kohokoli do těchto skvělých světelných přístrojů s barevnými efekty nejen pro maséry, kosmetičky, ale i širokou veřejnost.

Bioptron Zeptler - lékařský přístroj na bolesti kloubů, hojení povrchových změn na kůži- lupénky atd.
Použitím pro maséry je nedílnou součástí masáže- uvolňuje spazmy, revmatické a jiné potíže zad, velmi rychle se veškeré potíže snadno napravují. Dle vlastních dlouhodobých zkušeností.

Světelná terapie: používá se na zatuhlé záda, revma, bolavé klouby, uvolnění spazmů.

Jak se používají? každá barva je na daný problém, na terapii se střídají jen max. 2 barvy, terapie po cca 10 minutách. Blíže k tělu se dává světlo na 5 minut, na dalších 5 minut se nechá světlo proudit na celé tělo, základna je kousek od těla. Co je nutné: opakovat léčbu ob den nebo ob dva dny a výsledek je někdy ihned, většinou však za 5 - 10 sezení. Barvy se střídají -pokaždé se dávají jiné dvě barvy. Pacient leží v klidu a relaxuje.

Lze svítit až hodinu s přestávkou vždy po 10 minutách,hodinová terapie je s účinkem i za 1 masáž. Tělo je po této hodině uvolněné. Některé barvy zacelují narušenou auru , opravuje se energii v těle. Odstraňuje některé infekce, hlavně kožní.

Používá se 10 minut, přestávka 3 minuty, opět stejné světlo takto ještě 2 x a dál dávat opět 2 x -3 x jiné světlo. Je vhodné se poradit jak na daný problém lampu bioptron použít.