Cvičení

Vzhledem ke zdražení ubytování jsou tyto programy a semináře s ubytováním omezené, proto jsou výuky dnes z domu, fungují výborně, nemusíte již nikam jezdit.

Od jara do podzimu však kdo si udělá čas - se cvičí venku, nebo je program v přírodě, se sběrem bylinek, provázením po lukách a lesích s poznáváním co je v přírodě za rostliny a co lze i sbírat. lze se i na cvičení a tato cesty hlásit od vánoc. Cvičení venku je buď v Jeseníkách, nebo u Brna v Bílovicích nad Svitavou.

Potřebujete rychle pomoci? NAPIŠTE NA EMAIL, ZAVOLEJTE MNĚ, PORADÍM VÁM.

Máte zájem si vyrovnat zcela páteř? Potíže se skoliózou páteře? Lze se naučit cviky na skoliózu páteře, na pokřivenou páteř, na výhřez ploténky. Také vše takto zvládne každý z mých žáků cvičitelů. V každém cvičení Vám pomohou záda diagnostikovat pohmatem a určí pro Vás cvičení. Budete znát princip a vše, jak zvládat cokoli s problémy zad. Dělají se i letní kurzy na cvičení v přírodě, nejen že se cvičí, plave se, chodí se i na na vycházky a bylinky.

Kurzy se chystají i týden, dva před konáním, konají se po naplnění minimálně dvou až čtyř absolventů. Každý zájemce musí volat či psát o co má zájem.

Tel. SMS- 732934315 - zavolám Vám nazpět.

Hledáme cvičitele v Brně a Praze. Tak kdo můžete si udělat kurz a cvičit lidem, jste vítáni.

Co se naučíte? Srovnat celé tělo. Krk, ramena, hrudní páteř, bederní páteř, pánev, kratší noha se vyrovná a skolióza hlavně u dětí se také rychle srovná. Máte chuť? Tak napište.! Výuka je osobně, na daných seminářích. Pokud máte zájem zažít zázraky, tak tady se dějí. Přijde rodič s dítětem, které je velmi pokřivené, za krátkou dobu je to dítě narovnané. ZÁZRAK NEBO JEN VĚDĚNÍ CO S TAKOVÝMI ZÁDY.?

Daných hodin je tolik, kolik je potřeba na zvládnutí látky. Tu každý zvládne jinak. Kniha a DVD jsou průvodcem. Začátek lze cvičit s cvičitelem, který Vám dá začáteční průpravu.