Něco o VEGA VA -o.p.s.

Jen krátce :

VEGA VA- společnost je tu již velmi dlouho - zapsaná úředně již více než 20 roků, PRACUJE více než 25 let, stará se se o výzkum všeho co se týká páteře a přírodních zdrojů hlavně bylinek s laboratorními rozbory obsahů léčivých látek, minerály a také to, co by mohlo škodit. ( čaje, masážní oleje a kosmetické produkty z bylin).

Skoliózu páteře hlavně u dětí aj. potíže napravujeme cvičením, speciálními nápravnými technikami.
Vše jsme měli do roku 1990 - 98 zpracované s mnoha kladnými výsledky a zkouškami ve spolupráci s lékaři. Bohužel ministerstvo Zdravotnictví nezahrnulo tento výzkum do svých možností práce lékař-fyzioterapeut dalo se do tohoto výzkumu více než 2 000000 Kč, praxe mohou použít hlavně lázeňská sanatoria s dětmi s postižením páteře. Tyto služby musí být proto běžně hrazené pacientem, klientem.

Od počátku i počínajícího zdroje až do dnešní doby se vyměnilo mnoho účinkujících, těch, kteří velmi poctivě dali do tohoto programu něco dobrého.

Výuky, semináře.. dnes je zaučeno a pracuje na této úrovni kolem 100 lidí v ČR, kolem 30 lidí po EU.. Maséři, fyzioterapeuti, zdravotní sestry.

Semináře sestávají ze tří částí jsou na výuku speciálních odblokovacích masáží a veškerých technik, které opravdový skvělý masér k práci potřebuje - základní počet hodin je 80 a tyto částí jsou tři, mnozí dělají kurzy i více roků.

I. základní řada výuky je 80 hodin,

  • dalších 80 hodin je již pro ty, kteří chtějí znát více i diagnostiku těla- hodiny fyziologie, anatomie, kineziologie, speciální masážní techniky-atd. II část a je pro již dobré maséry.

III. ČÁST a 80 hodin posledních je již hodně vypracovaná a žák získává souhru všech znalostí a výuk dohromady, může nyní pracovat zcela sám a nejen že je velmi dobrý odborník, ale má již značnou svoji klientelu.

Pro ne -maséry, jen na domácí výpomoc jeden druhému stačí 20 hodin výuky.

POZOR! VŠICHNI LIDÉ V TOMTO OBSAZENÍ JIŽ DVA ROKY NEDĚLAJÍ VZHLEDEM K DANÝM OPATŘENÍM, STOPROCENTNÍ JE ALE CVIČENÍ, JE NA VŠECHNY POTÍŽE A ÚCHYLKY PÁTEŘE SAMOZŘEJMĚ CVIČENÍ LZE DĚLAT DO BEZBOLESTIVÝCH STAVŮ! KNIHA, DVD!