Sterilita - těhotenství

Podrobné informace lze obdržet v knížce - najdete ji na www.vegava1.cz - je s popiskem snad všech příčin neplodnosti. Neplodnost jsem sama začala dělat asi od roku 1988 jen tím, že jsem s klienty cvičila, dělala speciální odblokovací masáže břicho, záda a také rady na čaje s působením na upravení hormonů a nervových tkání. Nic víc a na svět takto se dostaly stovky miminek. Taktéž i rady pro těhotné maminky až do porodu.

Vizitka knihy je na stránkách www.moje-bylinky.estranky.cz

Aktuální

Informačně o neplodnosti

Podstatná je přesná diagnostika a vědět co s tím. Diagnostika trvá hodinu a je potřeba jí mít oba rodiče. Co si pamatuji, tak mám těch šťastných rodičů již pár stovek. Je to radost, pokud se vše povede velmi jednoduše. A nestojí to téměř žádné peníze. Působím nyní v oblasti Jeseníků a v Brně.

Cvičením na vyrovnání těla, bylinky na očistu a jinak nic. Snaha pracovat na sobě. Lehké porody a úžasné děti, zdravé. Je snad nejdůležitější vše kolem vědět.

První miminko se narodilo s takovouto mojí pomocí k otěhotnění asi před cca 40 léty. Co jsem udělala? Mamince - to byla moje kamarádka, masáže břicha ,zad, napravila páteř a dala bylinky. A pokud maminka ještě cvičila speciální cviky- mám je ve svoji knize a DVD, tak to šlo i dost rychle -do 3 měsíců. A bylo zaděláno na dítě. Nejdéle je práce a odstranění bloků v těle až k otěhotnění do roku. Mamky mnohdy roky chodily po lékařích, ale marně.

Vedu mamky i chystám k porodu bez potíží. Dnes mám stovky takto jak říkám maminek co nemohly nějak žádným způsobem otěhotnět a vše se zdařilo a se zdravými narozenými dětmi - zatím nevím o jediném, které by mělo alergie. Že by byly tímto vyřešené? Jen se vyřeší vyrovnání všech bloků páteře a těla.
Od problémů s početím a dál průvodcem k dobrému průběhu těhotenství i vše porodu s co nejmenšími potížemi mohu předat zkušenosti z dlouholeté praxe. Mám na to svoji techniku cvičení, masáž břicha, pití přesně sestavených čajů. A hlavně vykládání co vše je potřeba- aby byl porod ne jen dobrý, ale velmi pohodový a zvládáte si vše na vědomé úrovni - prostě maminky vše vědí a nemají s porodu strach.
První děti, které se neměly narodit a díky těmto se narodily mají již svoje děti.
Dříve stačilo maminkám napravit záda, bříško uvolnit, dát bylinky na upravení hormonální činnosti a mamka do tří měsíců otěhotněla. Dnes je vše složitější, příčiny jsou hlubší a mají potíže i muži. Země je mnohokrát ozářená, posypaná chemickými látkami, jsou tu zdroje biologických zbraní a není jich jen ve vzduchu ale kdekoli i v zemi. Ale: zrod je vždy ve všech dobách i zlých a nezaniká!

Poradenství na řešení problémů neplodnosti pro ženu, muže, partnerský pár.

Zjištění příčiny je snadné kineziologií, diagnostickým přístrojem, prohlídkou páteře.
Doba toho zjištění je 30-80 minut. Budoucí rodiče pracují na problému společně, pomáhají si. Pokud partneři nejsou schopni si společně provádět masáž, miminko jim nedoporučuji, vždy se časem stejně rozchází. Dotyk. Ten je u párů důležitý.
Maminka i v těchto podmínkách zpravidla otěhotní do 3 měsíců až 1 roku a dítě od maminky, která má napravené záda, vyčištěné, detoxikované tělo, má většinou zdravého a silného jedince, je zajímavé že takto připravené maminky nemají alergické děti. Mělo by se toto vědět veřejně.

Zdravá maminka má prostě zdravé dítě. I nemožné je možné, jen se do toho dát celým svým přesvědčením. A zázraky jsou!