Přírodou proti parazítům

Studuji asi 30 roků proč je nyní tolik parazitů a co s nimi. Rok jsem je sledovala na mikroskopech ve výzkumném ústavu, snažila se přijít jim na kloub, mám o nich tolik informací, že mohu o tom dělat přednášky. Jsou tu a ovládají člověka, planetu. Vše - veškeré informace od A-Z je součástí kineziologie, vše je jen tak psát složité, pochopení života nás a mikročástic.Součást seminářů kineziologie.

Jak? 60% lidí přechází chřipky, nemoci. Také antibiotika vždy nepomohou. Co se stane? Infekce se spojí svým genomem s člověkem, časem se stane druhým já v člověku ( intyta) a může mnohé také ovládat.Je zkrátka součástí svého hostitele. Jako zavirovaný počítač. Co s tím? Zavirovaných lidí s běžným výmazem správných lidských informací přibývá. Na napravení jsou částečně bylinky- šalvěj, třezalka, černý bez, mateřídouška, kořeny- těch je na použití mnoho aj. Užívají se jednotlivě. Rozkládají i chemické látky. Kineziologií je nutné nastavit nový program -po očistě jídlem a čistícími čaji, program takový, aby zavirování již nenastalo s veškerou ochranou až do základu buňky. Opět jsou to informace. A vše obnovit do souladu člověk- země - vesmír.
Člověk ztrácí zavirováním svůj čas a prostor. Nic mu nevychází, nic nejde jako dříve.
Tady nestačí jen léky, bylinky. Zkoušela jsem různé speciální metody, nejjednodušší je baňkování, musí se ale provádět přesně a to po pěti dnech 10 x. Každý s takto nabaňkovaných lidí značně omládl, měl mnohem více energie a cítil se zdráv.( Postup je dán -skripta II.)

Metody sestavami různě dělaných přístrojů s možností upravení místnosti- bytu zcela do polarity JIN-JAN se po nějaké době tyto parazitální entyty jakoby vyženou či ony sami se ve vyrovnaném prostředí nemohou množit ani být. Tudíž jsou pouze v nevyrovnaném prostředí práce, domu, bytu. Je to vždy i na okolí. Mohu poradit jaké.

Bylinky jsou výborné, jen se musí užívat dlouho a střídat směsky na odparazitování a také na očistu z jejich nečistot. Mohou způsobit již po 3 měsících cévní potíže, kloubní potíže, lymfatické potíže. Nádorová onemocnění, hemeroidy aj.

Bylinky:

yzop lékařský- je nejen pro člověka, ale slabý odvar jsem dávala králikům na mor, zastavení nemoci bylo velmi rychlé, u psa na psynku- trvalo týden než došlo k vyléčení.Mohu potvrdit jen zkušenosti.

Yzop lékařský působí velmi dobře na téměř všechny nemoci plic. S přidáním

lišejníku islandského je i na černý kašel a TBC. Celý recept je v knize na cvičení- viz skripta. Bylinky jsou sestavené vždy tak, aby nikomu nedělaly potíže, jsou i vyvážené minerály, ty, co vysušují sliznice mají k sobě bylinku co opět zvlhčuje sliznice atd. Máme vše vyzkoušené nejen na lidech, ale i zvířatech.

Na zažívání: mateřídouška, vrba list, lnice květel, tymián.

Na močové ústrojí: medvědice lékařská- je silně dezinfekční, současně ve stejný den ale v jinou dobu se v užívá vrbice bílá, neboli rdesno blešník. Medvědice lékařská odebírá železo s těla již po 14 dnech užívání, vrbice je na dodání železa a upravuje i krvinky. Velmi čistící a lze na doplnění užívat ještě denně hrnek kontryhele. Ráno medvědici lékařskou a odpoledne vrbici bílou hrnek a hrnek kontryhele. Pít týden až tři týdny.

To jsou jen zlomky nepoškozujících bylin, ty s vedlejším účinkem neuvádím.

Výborná je kombinace - čaj se Lnicí květele

Stravou- malá cibule s česnekem a křenem do pomazánek, ředkve-nejlépe černé,

feferonky,

paraziti nesnáší sůl a kysané zelí - sůl dát na noc pod záda a zelí jíst.

-hřebíček se skořicí - jako svařené víno

- tablety z bylin- Vermophyt- je k dostání v lékárnách. Nutné spotřebovat více balení,

Lze podávat dětem.

Lze si udělat i sami levnější očistu.To je kořením.

koření : pepř mletý,

zázvor mletý,

skořice mletá,

jalovec mletý,

kurkuma

Vždy smíchat a přidat drcenou šalvěj- bylinku. Stačí dát do 1 litru vody malou lžíci směsky a popíjet vždy po douškách přes den, vhodné je po jídle. Nedoporučuji pro děti. Používá se 5 týdnů 1 litr čaje na den.
Čaj s koření je velmi chutné, nesmí se dávat mnoho, velmi pomáhá i na nejtěžší infekce.

dalších směsek a bylinek je mnoho, jsou v knize na cvičení, nutné dát pro užívání tu správnou, pokud neurčíte sami, mohu poradit.

Kamenec- dezinfekce dostanete v drogerii za cca 70 Kč - je ve tvaru mýdla, lze použít jako povrchovou dezinfekci, odpuzovač hmyzu, prevence- lze dát kamenec do 1 kg soli - z mrtvého moře, dát poblíž těla a nechat působit. Je mnohem účinnější , pokud do soli dáte pár kapek vody, nebo vlhký kapesník.